Bli sentralt godkjent for ansvarsrett

Vi leverer en komplett pakke for sentral godkjenning, og tar oss av hele søknadsprosessen. Bli sentralt godkjent for ansvarsrett enkelt – med søknadsgaranti inkludert.

Våre eksperter hjelper deg levere en søknad som er korrekt og i henhold til Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) sine kvalifikasjonskrav. Vår erfaring er at mange håndverkere ikke har tid til overs til å sette seg inn i disse kravene eller samle inn de riktige dokumentene for å få søknaden godkjent. Flere av de vi snakker med vet heller ikke at de allerede dekker kravene for å bli sentralt godkjent eller kun mangler små elementer for å bli det. 

Med vår løsning kan du overlate hele prosessen til oss, så håndterer vi forberedelser, søknad og fornyelse av sentral godkjenning for din bedrift.

Søknadshjelp for alle tiltaksklasser

Vi hjelper deg med å forberede og sende inn alt av dokumenter som trengs for å søke om sentral godkjenning tiltaksklasse 1, 2, og 3.

Søknadsgaranti

Hvis søknaden mot formodning ikke blir godkjent, hjelper vi til med endringer og sender inn en ny søknad uten ekstra kostnader for deg.

Automatisk fornyelse

Sentral godkjenning gis for 3 år av gangen. Vi søker om fornyelse av din godkjenning før utløpet av godkjenningsperioden, så du ikke trenger å bekymre deg for at godkjenningen utløper.

Fri eksperthjelp ved tilsyn fra DiBK

Ved tilsyn fra Direktoratet for Byggkvalitet får du gratis rådgivning fra våre eksperter.

Klar for å bli sentralt godkjent? Ta kontakt med oss.

Vi gjør det enkelt!

N

Gratis rådgivningssamtale med kartlegging av dine behov

N

Vi tar hele søkeprosessen for deg

N

Søknadsgaranti er inkludert

N

Fri hjelp ved tilsyn fra Direktoratet for Byggkvalitet

N

Kun 4990,- eks. mva. for alle tiltaksklasser

Denne tjenesten er levert av Sentralt Godkjent AS (org.nr. 928 683 788 MVA)

Kontakt:
Telefon: 73 20 62 30
E-post: [email protected]

Personvernerklæring