Slik hjelper vi deg bli godkjent for ansvarsrett

Mange syns søknadsprosessen for sentral godkjenning kan være komplisert. Vi leverer en komplett pakke, slik at du enkelt kan bli sentralt godkjent for ansvarsrett. Les mer om hva vår løsning inneholder her.

Ingeniør står på byggeplass og planlegger prosjekt.

Vurdering av kvalifikasjoner 

Når du tar kontakt med oss gjør vi en vurdering av hvorvidt foretaket ditt har kvalifikasjonene som kreves for å bli sentralt godkjent. Ut fra opplysningene du oppgir, vurderer vi om foretaket oppfyller kravene til faglige kvalifikasjoner, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet. 

Vi ser også til at foretaket har all nødvendig dokumentasjon som trengs til søknaden. Les mer om hvilke dokumenter du trenger til søknaden her.

Valg av godkjenningsområde og tiltaksklasse

Vi vurderer hvilke godkjenningsområder og tiltaksklasse det bør søkes godkjenning for, ut fra utdanningsnivå og erfaring i foretaket.  

Vurdering av referanseprosjekter

Søknad om sentral godkjenning krever dokumentasjon av referanseprosjekter. Vi bistår med vurdering av referanseprosjektene, og ser at prosjektene inneholder alle nødvendige opplysninger før søknaden sendes inn.

Skjema og søknad

Vi tar oss av innsendelse av søknaden. Vi fyller inn informasjon i riktig skjema og sender inn søknaden til Direktoratet for Byggkvalitet. Godkjenningsbevis og annet materialet blir sendt direkte til deg.

Søknadsgaranti

Vi har søknadsgaranti på alle søknader vi sender inn. Dersom søknaden mot formodning ikke skulle bli godkjent, bistår vi med hjelp til endringer og sender inn ny søknad uten ekstra kostnad. 

Gratis hjelp ved tilsyn fra DiBK

Ved tilsyn fra Direktoratet for Byggkvalitet får du gratis rådgivning fra våre eksperter. 

 

Vil du vite mer om vår løsning? Finn det ut her eller ta kontakt på 73 20 62 30.