Fornyelse av sentral godkjenning

Sentral godkjenning må fornyes hvert tredje år. Fornyelse krever en ny søknad som bekrefter at bedriften din fortsatt oppfyller vilkårene for godkjenningen. Vi hjelper deg gjerne med fornyelse, uansett om du er registrert hos oss eller ikke.

Ansatt i bygg- og anleggsbransjen ser utover byggeplass.

Hvor lenge varer sentral godkjenning?

Sentral godkjenning gis for 3 år av gangen. Etter dette må det sendes inn en ny søknad til Direktoratet for Byggkvalitet. Denne søknaden må bekrefte at bedriften fortsatt oppfyller vilkårene for godkjenning. Se alle vilkårene for godkjenning i vår sjekkliste.

Når må man søke om fornyelse av sentral godkjenning?

Fristen for å søke om fornyelse er senest to måneder før godkjenningen utløper. Er du registerert hos oss tar vi oss av fornyelsen automatisk, slik at du slipper tenke på at godkjenningen utløper. Dersom du har sentral godkjenning fra før og ønsker hjelp med å fornye denne, hjelper vi deg også gjerne med dette.

Må jeg være registrert hos dere fra før for å få hjelp med fornyelse?

Nei, du trenger ikke å ha vært i kontakt med oss tidligere for å få hjelp med søknaden om fornyelse. Vi hjelper deg gjerne med søknad og forberedelser av dokumenter, slik at din søknad om fornyelse blir godkjent.

Vi kan hjelpe deg med både førstegangssøknad og søknad om fornyelse av sentral godkjenning. Ta kontakt med oss her eller ring oss på 73 20 62 30 for gratis rådgivning og pristilbud!